News Flash:

Nu, nu vezi dublu! Messi are o sosie care face ravagii pe Instagram si care a cucerit-o pe Ruby

16 August 2021
488 Vizualizari | 0 Comentarii
Reza Parastesh

Messi nu mai are nevoie de nicio prezenta si, ca orice vedeta de talie internationala, nu avea cum sa ii lipseasca sosia. Fratele tras la indigo al jucatorului de fotball se afla in Iran si calca pe urmele celebritatii adevaratului Messi.

Sosia lui Messi, barbatul iranian care face furori in online, seamana leit cu atacantul argentinian. Totul a inceput de la tricoul cu numarul 10 si o poza pe retelele de socializare pentru ca Reza Parastesh sa cunoasca faima si sa fie cunoscut ca sosia fotbalistului, iar artista nu a ratat momentul de a-l include in cel mai hot proiect al ei. 

Reza nu sta deloc rau la capitolul fani. Desi mai are mult de muncit pana sa ajunga la milioanele de fani ale adevaratului Messi, iranianul are peste 1 milion de fani pe Instagram. In cel mai recent videoclip, Ruby a vrut să împace atât partea masculină, cât și partea feminină. Fanii Rubinei sigur nu și-au luat ochii de la corpul ei perfect, dar nici fanele nu au avut de ce să se plângă. Ruby le-a făcut cunoștință fetelor cu o altă variantă de-ale lui Messi.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Reza Parastesh | رضا پرستش (•rezaparastesh)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006103 (s)