News Flash:

Cabral si sotia lui vor deveni parinti pentru a doua oara. Cei doi au anuntat recent daca asteapta fetita sau baietel

16 August 2021
535 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Cabral

Cabral si sotia lui, Andreea Ibacka traiesc o frumoasa poveste de dragoste si au o familie minunta. Cei doi vor deveni din nou parinti anul acesta, iar suspansul fanilor a fost la cote maxime si au vrut sa afle daca vor avea o fetita sau un baietel.

Actrita si prezentatorul tv au o relatie speciala cu fanii de pe Instagram si de pe Facebook, asa ca s-au gandit ca cel mai bine este sa anunte tot in online sexul bebelusului. Andreea si Cabral sunt emotionati la maxim si, chiar daca mai au un copil, de fiecare data este o adevarata provocare sa devii parinte. Cei doi au postat un videoclip pe Facebook in stilul lor caracteristic, iar reactiile fanilor nu au incetat sa apara.

”Vaaai cat am ras, am urmarit toate filmuletele si abia asteptam sa aflu! Felicitari !!!”, ” Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata alaturi de puii vostri!”, ”Tare rau Andreea! Sunteti o familie superba!”, ”Am ras cu lacrimi!Sunteti mortali! Doamne ajuta,sanatos sa fie ! Draguti foc!”, ”Felicitari ! M am uitat de 10 ori la aceasta filmare si rad la fel de copios”,  ”Sa fiti sanatosi si fericiti ! Sunteti o familie frumoasa.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005995 (s)