News Flash:

Traumele din copilarie ale Alexandrei Stan revin. Artista este nevoita sa mearga la terapie

17 August 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan traieste una dintre cele mai linistite perioade din viata ei. Artista s-a casatorit recent cu alesul inimii ei si este mai implinita ca niciodata. Chiar daca are mereu zambetul pe buze, in spatele pozitivismului ei se afla multe ore de terapie.
Alexandra Stan are o relatie frumoasa cu fanii ei bazata pe transparenta. Ori de cate ori are ocazia, artista le prezinta urmaritorilor si partea mai putin plina a paharului. Constanteanca a recunoscut de multe ori ca nu a avut parte numai de momente roz in viata ei, iar asta a facut-o sa mearga destul de des la terapie.

”Terapie, da, fac. Nu pot sa spun ca mai am temeri si anxietati, chiar nu mai am. Sunt mult mai relaxata, dar, din cand in cand, merg sa imi spun gandurile, pentru ca unele ganduri nu sunt neaparat bune si e bine sa imi dau seama de ce se intampla asta. Traumele din copilarie bineinteles ca tot mai apar, mai dispar, uneori se vad mai mult in relatii, adica in relatia cu partenerul, alteori se vad mai mult in alt gen de relatii. Cateodata, oamenii sunt surprinsi ca niste traume mai vechi din copilarie, pe care credeau ca le-au vindecat, apar din nou”, a declarat artista pentru Viva!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007081 (s)