News Flash:

Mama Cleopatrei Stratan, prezenta discreta la nunta fiicei sale. Cum arata sotia lui Pavel Stratan si de ce se fereste de lumina reflectoarelor?

17 August 2021
2026 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan a mostenit cu siguranta talentul de la tatal ei. De multe ori, fanii artistei s-au intrebat cu arata mama ei si se pare ca a venit momentul ca acestia sa o vada pe mama copilului fenomen al muzicii de la noi.


Pe cat de transparenta este atunci cand vine vorba de partea profesionala, pe atat de secretoasa este cand vine vorba de viata personala. Cleopatra Stratan a satisfacut recent una dintre cele mai mari curiozitati ale fanilor. Cleopatra, tatal ei, Pavel Stratan si fratele ei, Cezar sunt figuri cunoscute publicului. Cei doi s-au remarcat datorita talentului pe care il au, dar se pare ca mama artistei a ales sa stea departe de ochii publicului.

Cleopatra a raspuns si ea afirmativ provocarii de a arata imagini pe care i le cer fanii si, probabil una dintre cele mai asteptate poze a fost cea cu mama ei. Rodica Stratan, mama Cleopatrei nu este mai deloc prezenta pe Instagramul fiicei ei celebre. Singura poza pe care artista o are pe contul ei este incarcata acum aproximativ 2 ani si tot aceeasi imagine a fost distribuita si pe Insta story. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1310 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005668 (s)