News Flash:

Detaliul pe care nimeni nu-l stia despre Dan Negru. Cu ce s-a ocupat inainte sa devina celebru in televiziune?

16 August 2021
473 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Negru

Dan Negru nu mai are nevoie de prezentare. Emisiunile lui aduna milioane de telespectatori in fata televizorului, iar celebrul Revelion aproape ca a devenit o marca doar a lui.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din industria media. Acesta are la activ zeci de emisiuni care au avut mereu succes, indiferent de numele sub care le lansau sau de ora la care erau difuzate. Desi a incercat sa se apuce si de Youtube la insistenta fanilor si cu ajutorul lui Dorian si al lui Selly, Dan a ramas tot la prima lui pasiune, televiziunea.

Inainte de a face cariera la tv, Dan Negru a avut un job care nu are nicio legatura cu ceea ce face acum. Toti cei care l-au urmarit de-a lungul timpului au aflat ca este pasionat de agricultura, dar primul lui salariu l-a incasat lucrand ca si contabil. 

”La inceputurile mele am lucrat la Spitalul «Victor Babes» si faceam contabilitate. Am lucrat doar cateva luni. Terminasem un liceu economic si eram trimisi spre contabilitate. Dar eram praf, praf! Nu ma pricepeam la nimic. Apoi m-am angajat la Radio Timisoara si am intrat in televiziune”, a spus Negru intr-o emisiune.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1179 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005692 (s)