News Flash:

Sotia lui Flick, mai acida ca niciodata. Denisa Hodisan le atrage atentia celor care sunt obisnuiti sa critice pe toata lumea

16 August 2021
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Denisa Flick

Denisa Hodisan este foarte des criticata pentru ceea ce spune pe Instagram, mai ales dupa ce a inceput sa apara la rubricile Oanei Zavoranu. Sotia lui Flick a simtit ca este timpul sa puna piciorul in prag si a spus tot ce avea pe suflet.

Denisa si Flick traiesc o frumoasa poveste de dragoste si, in timp ce pentru unii sunt model, altii nu se feresc sa ii critice. Valul de hateri al Denisei a crescut considerabil dupa ce Oana Zavoranu a inceput sa posteze episoade pe Youtube in care o critica pe sotia lui Flick. Acum, Denisa stie ca adevarul este cu totul si cu totul altul si ca nu poate si nici nu are de gand sa traiasca dupa cele spuse de gura lumii.

”Cei care aruncati cu noroi in toata lumea, lucrati putin cu voi pentru ca faptul ca incercati sa puneti noroi in capul altora nu va face pe voi mai buni si mai fericiti. Genul asta de oameni chiar nu-si dau seama ca sunt penibili, pentru ca noi stim ce este in sufletul lor. Urla disperarea de neacceptare, de rautate de frustrare. Ceea ce ei spun despre noi este doar o reflexie a lor, nu conteaza. Nu va mai blocati fericirea raspandind ura in lume. Nu are sens, nu ii pasa nimanui. Si de mine se vorbeste urat, credeti ca ma intereseaza? Credeti ca-mi pasa ce ziceti voi, nu! Mi-e mila de persoanele care traiesc o viata atat de mizerabila, urla ciuda in voi. Noi nu stam sa fim nefriciti pentru ca exista undeva o mana de oameni care-mi comenteaza viata”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005393 (s)