News Flash:

Au aparut mesaje care nu o avantajeaza pe Ioana Grama. Influencera este acuzata ca nu a vrut sa plateasca o camera de hotel

17 August 2021
697 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Grama

Cand se va intoarce din vacanta, Oana Zavoranu va avea material de dezbatut. Mai nou, in online sunt din ce in ce mai multe conturi care incearca sa le demascheze pe influencere, iar cea mai recenta victima este chiar Ioana Grama.

Ioana Grama este cunoscuta in online, mai ales ca face parte din prima garda a influencerelor. Ioana are o comunitate destul de mare de urmaritori, iar asta ii aduce anumite beneficii. In ultima perioada, a fi influencer a devenit o meserie in toata regula, asa ca Grama sta de dimineata pana seara si se ocupa de Instagram, de postari si de campanii.

Zilele acestea, povestea unui anagajate a unui hotel i-a uimit pe fanii Ioanei si a facut-o de ras in online. Femeia a povestit cum Grama, pe baza ”statutului de influencera” nu a vrut sa plateasca o camera de 5 stele. Aceasta nu este singura poveste de genul. O alta femeie a povestit cum Ioana, inainte de a fi celebra, obisnuia sa petreaca pe la mesele altora si sa profite de consumatia lor.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005123 (s)