News Flash:

Cleopatra Stratan a intrat oficial in familia lui Edward Sanda. Cum arata cumnata ei si cat de bine se intelege cu sora artistului?

17 August 2021
815 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra Edward

Cleopatra Stratan are o relatie extrem de frumoasa cu familia lui Edward Sanda. Fata lui Pavel Stratan se intelege de minune cu toata familia Sanda, dar de departe, cea care i-a cucerit inima definitiv este chiar sora lui Edwards, Elizabeth.


Edward Sanda are o surioara care este mult mai mica decat el, dar asta nu este un impediment in relatia frate-sora. Artistul o iubeste foarte mult pe Elizabeth si se pare ca si Cleopatra se intelege de minune cu micuta. Atunci cand Elizabeth a implinit 3 ani, iubita lui Edward a postat o imagine cu cea mica alaturi de mesajul: ”Cumnățica mea împlinește azi 3 anișori! Să crești mare și frumoasă, scumpo! La mulți ani”

Elizabeth este rasfatata familiei, iar momentul in care aceasta a venit pe lume a fost unul extrem de emotionant pentru fratele ei. Edward Sanda o iubeste foarte multe pe sora lui, iar asta se vede si pe Instagram, acolo unde a postat prima imagine cu micuta. ”Mi-am dorit mereu sa am o surioara! Dumnezeu a facut posibil acest lucru si a ales ca Elizabeth sa se nasca azi si sa ma aiba pe mine ca frate! Bine ai venit pe lume, surioara mea scumpa! Te iubesc mult! ❤”, scria acum 3 ani Edward pe Instagram.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007604 (s)