News Flash:

Toata lumea o vede perfecta, dar ea este nemultumita de aspectul ei. Care este cel mai mare complex al Antoniei?

17 August 2021
479 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Desi posteaza destul de des poze fara make up, Antonia are complexe si defecte pe care nu se fereste sa le arate.


La 32 de ani, Antonia este o artista completa, mama a trei copii si o iubita perfecta. Aceasta arata incredibil de fiecare data, inclusiv in momentele in care nu poarta make up. Viitoare sotie a lui Velea are mereu aparitii impecabile care devin punct de reper pentru fanii ei, dar cum nimeni nu-i perfect, si Antonia are un complex pe care nu mai vrea sa-l ascunda, ci sa-l asume in fata tututor.

Antonia a postat pe Instagram un mesaj extrem de sincer in descrierea unei poze: „Buna, asta sunt eu, cea adevarata. Am o cicatrice pe barbie, un ochi ceva mai mic decat celalalt cand zambesc, sprancene nearanjate, nepensate, imperfectiuni mici pe piele si ramasite de mascara de aseara! Ultimele mele postari au fost cu mine foarte aranjata, imagine care ma reprezinta de asemenea, dar tot am simtit nevoia sa postez o fotografie si cu aceasta versiune a Antoniei”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1127 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005822 (s)