News Flash:

Oana Roman, adevarul despre relatia cu sotul ei. ”Ne-am despartit. Viata este ca un carusel. ”

4 Noiembrie 2021
510 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Statutul de vedeta a venit la pachet cu multe dezavantaje pentru Oana Roman. Fiica lui Petre Roman a fost mereu sub lupa fanilor care nu s-au ferit niciodata sa arunce cu cele mai dure vorbe in ea. De-a lungul timpului, Oana s-a calit suficient de mult si a invatat ca oamenii din online nu ii vor binele, ci din contra, vor sa o vada mereu cu moralul la pamant.

Oana Roman nu are secrete fata de fanii ei si este mereu deschisa sa abordeze orice subiect. Frumoasa vedeta a dat o serie de declaratii sincere despre relatia dintre ea si partenerul ei de viata. Totul s-a intamplat intr-o sesiune de intrebari si de raspunsuri, pe care a organizat-o pe contul sau oficial de Instagram. Aceasta platforma sociala este locul in care vedeta petrece multe ore pe zi si unde se simte foarte bine.


”El nu este mare fan retele sociale si nu apare pentru ca nu-i place, pur si simplu”, a marturisit vedeta. 


Din cate a povestit chiar ea pe Instagram, casnicia lor nu a fost si nu este una lipsita de probleme sau perfecta, cum cred oamenii. Oana Roman si Marius Elisei au avut momente in viata in care s-au certat foarte rau, dar in care au demonstrat ca iubirea lor este mai puternica decat orice pe lume. Ori de cate ori s-au certat, acestia au reusit sa isi rezolve problemele.


”Ne-am certat de foarte multe ori, ne-am despartit de foarte multe ori si la fel de multe ori ne-am impacat. Asa e viata noastra, ca un carusel”, a declarat Oana Roman. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005595 (s)