News Flash:

Pana unde merge razboiul dintre Natanticu si Mihai Petre. Cosmin a spus totul. ”Mihai Petre nu este modelul meu în viata”

4 Noiembrie 2021
638 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosmin Natanticu

Cosmin Natanticu si Eliza au ajuns din noua la cursa pentru ultima sansa. Probele nu au fost deloc usoare si au scos din concurenti tot ce este mai rau. Cosmin a rabufnit la una dintre probe si, enervat la culme de sotia sa cicalitoare, a dat cartile pe fata si a spus ce crede de colegul Mihai Petre.

Cosmin Natanticu nu este deloc strain de lumea mondena. Actorul a urcat pe cele mai mari scene ale tarii noastre, dar nimic nu se compara cu adrenalina de la Asia Express. Comediantul si-a luat sotia, pe Eliza si au pornit in aventura vietii lor.

Cei doi formeaza una dintre cele mai competitive echipe, dar mereu este loc de mai bine. Cosmin Natanticu stie ce ar vrea sa schimbe acum la echipa lui, dar stie si ce echipe nu s-au potrivt emisiunii. Asia Express este un format destul de greu care nu testeaza doar rezistenta fizica. Cei care au spus da concursului au stiu de la inceput la ce s-au inhamat. 

Ultima etapa din Georgia a fost una foarte tensionata pentru toate echipele. Eliza si Cosmin Natanticu au intrat a patra oara la cursa pentru ultima sansa. Probele au fost mai tensionate ca niciodata. Nervii s-au intins la maxim si au fost aruncate vorbe grele. Eliza a vrut sa iasa pe primul loc din cursa pentru ultima sansa pentru a le demonstra tuturor de ce este in stare. Spre deosebire de ea, Cosmin s-a multumit doar sa fie salvat, indiferent de loc.


”Invata de la Mihai Petre! Ai vazut ca este mereu pe primul loc. Trebuie sa ai atitudine de invingator ca sa fii respectat!”, a spus Eliza. 
”Mihai Petre nu este modelul meu in viata!”, a rabufnit Cosmin Natanticu la spusele sotiei sale, Eliza. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1121 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005200 (s)