News Flash:

Britney Spears a rupt tacerea. Cine i-a ordonat tatalui ei sa ii controleze viata? Postarile artistei au fost deja sterse

4 Noiembrie 2021
354 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney Spears

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Britney Spears si tatal ei nu au avut deloc o relatie buna. Acesta i-a controlat ani la rand viata, dar se pare ca lucrurile nu au fost chiar asa cum au fost prezentate. De abia acum, Brit a vorbit sincer despre persoana care a stat in spatele intregii operatiuni.

Intr-o postare pe Instagram marti seara, care intre timp a fost stearsa, Britney Spears si-a criticat aspru mama, Lynne. „Pssss, poate ca tatal meu a inceput tutela in urma cu 13 ani … insa ceea ce oamenii nu stiu este ca mama mea este cea care i-a dat ideea!!!! Nu voi primi niciodata inapoi acei ani … ea mi-a distrus viata in secret”, a scris artista.

„Stii exact ce ai facut. Tatal meu nu este suficient de destept sa se gandeasca vreodata la o tutela, insa in seara asta voi zambi stiind ca am o noua viata inainte”, a mai scris vedeta.

Britney Spears l-a mentionat si pe fostul ei impresar Lou Taylor in postarea sa, sustinand ca s-a prefacut ca nu are „nicio idee de ce se intampla”, cand realitatea era cu totul alta.

Britney Spears se bucura se libertatea de care nu a avut parte in ultimii 13 ani. Lunile trecute, judecatoarea responsabila de caz a decis in favoarea cantaretei si a decis sa ii retraga lui Jamie Spears tutela asupra fiicei lui pe care o avea din 2008. Britney este libera acum sa isi administreze singura finantele si sa ia decizii in numele sau, asa ca a sarbatorit libertatea cu o vacanta exotica. Artista nu s-a afiit sa le arate celor care o urmaresc pe social media imagini necenzurate cu ea fara costum de baie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006532 (s)