News Flash:

Loredana Chivu i-a dat replica Doinitei Oancea dupa ce aceasta a declarat ca blondina este neingrijita

4 Noiembrie 2021
403 Vizualizari | 0 Comentarii
Loredana

Doinita Oancea a fost mereu sincera si, chiar daca aparitiile ei la tv au fost destul de putine, actrita s-a asigurat ca sunt unele memorabile. Doinita este genul de persoana care nu spune nimic de rau daca nu este provocata, dar fix asta s-a intamplat recent intr-o emisiune. Actrita a mers la una dintre cele mai palpitante rubrici de pe tv, iar acolo a facut senzatie cu declaratiile sale.

Doinita Oancea a afirmat ca persoana pe care o considera cea mai neingrijita este Loredana Chivu, pe care a vazut-o intr-un mall. Imediat, a ajuns la concluzia ca nu arata deloc ca in imaginile de pe Instagram si nu i-a fost teama sa o spuna cu voce tare, in direct. Auzindu-i afirmatiile, blondina a luat foc si a facut imediat o postare pe contul ei oficial de Instagram.


Se pare ca Loredana o va da in judecata pe rivala sa, pentru ca i-a pronuntat numele. Isi doreste sa fie mai atenta, pe viitor, la ceea ce scoate pe gura, dupa ce va fi chemata in instanta. Diva le-a promis urmaritorilor ei de pe Instagram ca va reveni cu mai multe detalii, imediat dupa proces; iar acum acestia asteapta cu sufletul la gura noi declaratii din partea sa. 

”O sa rezolv totul in instanta. Atunci sunt sigura ca fiecare o sa fie foarte atent la ceea ce scoate pe gura si o sa gandeasca de doua ori inainte sa denigreze o persoana pe care nu o cunoaste. Am ajuns sa nu mai avem rusine si bun simt si sa punem la pamant orice om pentru propiul folos. Promit ca revin cu toate detaliile, dar asta dupa proces”, a declarat Loredana Chivu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006072 (s)