News Flash:

Un nou scandal in showbiz. Mihai Bendeac l-a facut cu ou si cu otet pe Dan Bittman. ”Dovada de imbecilitate”

4 Noiembrie 2021
636 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Bendeac

Mihai Bendeac este cunoscut in spatiul public pentru campaniile pe care le are pentru constientizarea problemelor cu care se confrunta societatea. Dupa gestul sau de a dona banii obtinuti din vanzarea cartilor catre spitale, Mihai a decis sa fie vocal si in ceea ce priveste Covidul. Multi colegi de breasla de-ai artistului nu au fost de acord cu el si au tinut sa-l contrazica.

Mihai Bendeac a revenit la sentimente mai bune fata de prezentatorul de la PRO TV. Timpul a trecut si se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului. Maruta a revenit cu sezon nou de podcasturi, iar inceputul este mai promitator ca niciodata. Mihai Bendeac a cedat insistentelor lui Catalin si au stat de vorba mai bine de doua ore jumatate. Mihai Bendeac a vorbit deschis despre toate subiecte aruncate la fileu de catre Maruta.

”Am auzit aceasta tampenie: oamenii nu se vaccineaza pentru ca n-au incredere in conducatori. Mie mi se pare o dovada de imbecilitate. In momentul in care te confrunti cu o problema globala. Tu spui nu am incredere in conducatorii mei; exista o tara pe care sa o respecti? Mie imi plac tarile nordice. Ce au facut aia? I-au indrumat sa se vaccineze. Inseamna ca eu am ramas in istorie ca acel cretin care a spus treaba asta. Peste 20 de ani Sosoaca, impreuna cu Bittman si cu Mugur Mihaiescu o sa se duca in Danemarca; unde nu o sa mai fie niciun om si o sa-si cumpere casa acolo”., a spus Mihai Bendeac.


Dan Bittman nu s-a abtinut si i-a dat replica actorului.
“Aia sunt prietenii lui, sunt oamenii in care avem in continuare incredere. Nu pot sa fiu in mintea lui sa inteleg de ce a spus asa ceva. Eu nu ma pot supara cu Mihai. Punct. El daca vrea sa o faca, sa o faca, nu am nicio problema. Ieseam foarte des cu el si Gabi Cotabita, eram mult”, a spus Dan Bittman in contra replica pentru Mihai Bendeac. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007151 (s)