News Flash:

Are o cariera de succes, dar n-a terminat nici pana la 35 de ani liceu. Cine este artista careia nu i-a placut sa mearga la scoala?

4 Noiembrie 2021
430 Vizualizari | 0 Comentarii
artista

Cand ai talent, astrele se aliniaza in favoarea ta. Nu putine sunt exemplele de vedete care au decis sa renunte la scoala pentru a-si urma visul. Unele au reusit, altele nu. Din categoria celor care au stiut sa aleaga cu sufletul se numara si artista urmatoare care a povestit abia acum ca nu a reusit sa termine liceul.

Feli a povestit despre decizia ei intr-un interviu pentru Adevarul. Ea spune ca s-a bazat pe un curaj nebun pentru a merge catre muzica si pe intelegerea parintilor. In interviu a detaliat felul in care a decis ca muzica e viata ei.

„La jumatatea clasei a IX-a, ca nebuna. Pur si simplu, m-am trezit intr-o noapte ca m-am intrebat ce fac cu viata mea de acum incolo. Mi-am vazut filmul pe repede-inainte si nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun si am facut chestia asta fara sa stie ai mei. Apoi au aflat si i-am promis mamei ca daca nu imi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau scoala.

Au inceput sa se miste si nu am reluat, pana mai tarziu, cand stateam deja in Cluj de doi ani si m-am inscris la Liceul Economic. Intamplator, mergand pe strada, am vazut liceul deschis, am intrat: «Buna ziua. Faceti inscrieri? - Da, da». Am iesit de acolo si am sunat-o pe prietena mea din copilarie: «Tu, Ica, m-am inscris la liceu - Ceee?! Aaaa!». Tipa de fericire.

Da, asta cu liceul e un gol din adolescenta mea pe care inca ma gandesc cum sa-l umplu. La un moment dat, tot vreau sa-l fac. Pentru ca in perioada in care adolescentii din jurul meu traiau asta, eu am ales sa devin peste noapte un adult care sa-si urmeze visul nebuneste. Iar acolo e un spatiu pe care eu trebuie sa-l umplu cumva. O sa-mi dau seama cum”, a povestit Feli.  


adevarul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005543 (s)