News Flash:

Viviana Sposub si-a scos gherutele si i-a dat replica Andreei Balan. ”Ne-am lamurit cu spartul de case?”

4 Noiembrie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Viviana Sposub

Viviana Sposub a fost mereu privita ca fiind oaia negra in situatia dintre Andreea Balan si George Burcea. Satula sa fie mereu pusa la colt, frumoasa bruneta a luat atitudine. Vivi a decis ca acum este momentul sa rupa tacerea si sa spuna si varianta ei de poveste.

Andreea Balan a dat-o in judecata pe Viviana, invocand ca aceasta este mult prea apropiata de fetitele ei. Georghe Burcea s-a implicat si el si i-a luat apararea Vivianei. La final., punand cap la cap declaratiile, se pare ca hotul striga hotul. Conform dovezilor lui George, Viviana Sposub nu a gresit cu nimic. Andreea este cea care a incalcat intelegerea din prima. 

„Pentru a clarifica situatia, va voi lasa aici cateva randuri. Voi incepe prin a face un rezumat pentru cine nu cunoaste toata situatia. De mai bine de 1 an sunt intr-o relatie cu un barba. A trecut printr-un divort cu fosta partenera 2 copii. Despartirea actualului meu iubit de fosta partenera a avut loc in Februarie 2020. Ea si-a refacut viata la scurt timp, in mai 2020., a scris Viviana Sposub.


Eu l-am cunoscut pe iubitul meu in data de 7 August 2020. Ulterior, am inceput o relatie. Totul clar pana aici? S-a clarificat treaba cu spartul de case, furatul de sot? Perfect! Mergem mai departe! Noi doi am inceput relatia in cadrul unui Reality Show. Eu nu am stiut cum va decurge viata de cuplu atunci cand ne vom intoarce in societate.
In fiecare weekend partenerul meu petrecea timp cu cei doi copii in casa fostei sale sotii. Acest lucru a fost stabilit si inteles de ambele parti. Totul pentru binele copiilor., a continuat Viviana Sposub.


Le-am cunoscut pe fete pe 24 aprilie 2021. Pe 10 iulie, mama fetelor a decis ca pot petrece cele 3 zile pe saptamana cu tatal lor; in afara locuintei acesteia. Asa ca cele doua fete au inceput sa vina atat in ​​casa tatalui, cat si in casa mea. Mama a fost de fiecare data instiintata de aceste detalii.”, a scris Viviana Sposub pe Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004792 (s)