News Flash:

Iulia Albu si-a pus fanii pe jar cu cel mai recent anunt. ”Sunt... ”

4 Noiembrie 2021
516 Vizualizari | 0 Comentarii
Iulia Albu

Fara doar si poate, Iulia Albu este o aparitie de fiecare data. Criticul de moda a reusit sa se faca remarcata prin aciditatea replicilor pe care le arunca la adresa coelgilor ei, dar si prin excentricitate. Cei care o urmaresc pe Iulia de ceva timp si-au dat seama ca vedeta are si punctele ei slabe, iar unul dintre ele este legat de copii. Iulia are o fetita din casnicia anterioara cu desginerul Mihai Albu, dar nu exclude posibilitatea unui de-al doilea mostenitor.

Daca nici Iulia Albu nu stie sa-si socheze fanii, atunci cine? In trecut, vedeta a spus de mai multe ori ca si-ar dori un copil alaturi de iubitul ei, Mike. Acum, artista a declarat mai in gluma, mai in serios ca a ramas gravida. Sa fie oare pe bune?


Iulia a intrat in direct in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV, acolo unde si-a facut aparitia intr-un corset extrem de sexy. Moderatorul nu a putut sa nu remarce faptul ca nu se simte deloc confortabil in corsetul pe care a ales sa-l poarte pe live, iar acela a fost momentul in care Iulia Albu a aruncat bomba. Femeia a spus razand, ca poate este insarcinata, iar fanii au ramas putin cu gura cascata, mai ales ca Iulia chiar isi doreste un al doilea copil.


„Sa stii ca ma strange putin…in ultimul timp, pentru ca am mancat foarte mult marar, se intampla ceva la nivelul pieptului. Sau, poate sunt insarcinata!”, a declarat Iulia Albu in timpul emisiunii la care a fost invitata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004521 (s)