News Flash:

Andreea Marin vrea sa devina mamica din nou. ”Imi doresc sa fie... ”

4 Noiembrie 2021
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Marin

Andreea Marin este una dintre cele mai asumate vedete din showbizul de la noi. Zana Surprizelor si-a gasit linistea alaturi de un barbat care o implineste pe toate planurile. Andreea nu exclude posibilitatea de a ramane din nou insarcinata, mai ales ca este o mare iubitoare de copii.

De-a lungul timpului, Andreea a reusit sa demonstreze ca varsta nu este cel mai important lucru intr-o relatie. Din contra, este mult important ca persoanele care formeaza cuplul respectiv sa se iubeasca si sa se respecte. Andreea formeaza acum un cuplu cu un barbat mai mic cu zece ani ca ea. Acum, dupa trei ani de iubire, relatia celor doi este din ce in ce mai serioasa, semn sunt pregatiti sa faca pasul cel mare.
Mai mult de atat, ea a declarat ca fac totul impreuna si ca sunt foarte fericiti unul alaturi de celalalt. Formeaza un cuplu puternic, se iubesc si isi doresc un copil impreuna.
”Facem totul impreuna in doi sau in trei, cred ca asta inseamna o familie.”, a declarat frumoasa vedeta. 

Andreea Marin a marturisit ca, atat ea, cat si iubitul ei, Adrian Brancoveanu, consul al Romaniei in Libia, sunt pregatiti sa devina parinti. Ce este mai frumos in viata unui cuplu decat un copil, un rod al iubirii lor!?
”E un dar pe care il primesti sau ba​. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus si imi doresc sa fie cu mana pe umerii nostri”, a spus Andreea Marin la Antena Stars. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005218 (s)