News Flash:

Irina Fodor, facuta praf din nou de catre fani dupa eliminarea Patriziei. ”Vulpita n-a mai plans acum”

4 Noiembrie 2021
635 Vizualizari | 0 Comentarii
Irina Fodor

Irina Fodor face ce face si ajunge din nou in gura fanilor. Prezentatoarea a gafat din nou, iar fanii, ca de obicei, i-au taxat atitudinea. Irina nu sta cel mai bine la capitolul discursuri, mai ales inainte de eliminarea echipelor, iar asta s-a vazut din nou aseara.

 

Ultima etapa din Georgia a fost de departe una foarte grea in care concurentii si-au intins nervii la maxim. Echipele intrate in cursa pentru ultima sansa au trebuit sa faca fata probelor solicitante si grele din punct de vedere fizici. Temperaturile ridicate de 40 de grade si-au spus si ele cuvantul, iar asta s-a vazut in atitudinea concurentilor care au fost de foarte multe ori tentati sa renunte.

Spre uimirea tuturor, Adriana si fiica ei, Maria Speranta au dus la capat si aceasta cursa pentru ultima sansa si nu oricum, ci iesind pe primul loc. Natanticii au iesit pe locul doi si, in loc sa se bucure ca au prins bilet catre Iordania, cei doi au aruncat cu sageti la testimoniale catre echipa Patriziei.

Patrizia si fiul ei au ajuns pe ultimul loc si, din pacate pentru ei, piatra a fost una rosie. Francesco a fost cel care a motivat-o toata competitia pe Patrizia, dar in etapa de aseara a evitat sa faca asta. Problemele de sanatate ale Patriziei, dar si temperaturile ridicate l-au facut pe Francy sa nu mai fie la fel de competitiv.

Irina si-a obisnuit fanii ca inainte de fiecare moment al dezvaluirii pietrei sa tina un discurs. Data trecuta, cand in fata au fost Natanticii, Irina a inceput sa planga cu lacrimi de crocodil chiar daca acestia nu au fost eliminati. De data asta, la plecarea Patriziei, prezentatoarea aproape ca nu a avut nicio reactie, iar asta i-a facut pe fani sa o taxeze din nou.

“Saptamana asta, Irina nu a mai plans. Si-a luat ramas bun cu zambetul pe buze. Saptamana trecuta plangea.”, “Ce sa vezi?! De data asta nu a mai plans nimeni”, “Vulpita de Irina a plans saptamana trecuta, acum…”, au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006614 (s)