News Flash:

Delia, declaratiile care i-au uimit pe toti. Ce a putut sa spuna artista despre Florin Salam. „Nu ar fi putut sa reziste in industrie daca... ”

15 Februarie 2022
733 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia si Florin Salam

Delia a fost mereu o artista asumata careia nu i-a placut sa traiasca dupa prejudecatile fanilor. Jurata de la „iUmor” stie ca nu are cum sa multumeasca pe toata lumea, asa ca a decis ca cel mai bine este sa traiasca dupa propriul plac si dupa propriile reguli. Astfel, in podcastul lui Codin Maticiuc, Delia si-a surprins urmaritorii cu cateva declaratii.

Delia a facut mereu ce a vrut si a ajuns la nivelul in care vorbele rele nu o mai afecteaza. Artista este foarte mandra de ceea ce a realizat pana acum si nu are niciun motiv sa se ascunda dupa deget, indiferent de ceea ce face. Jurata de la „X Factor” nu vrea sa para altcineva in fata fanilor ei, asa ca a declarat de multe ori ca se distreaza pe manele. Si nu orice fel de manele, ci cantate de Florin Salam.

Delia este mare fan manele si a afirmat mereu asta. Artista poate canta orice gen muzical pentru ca o ajuta vocea si nu de putine ori a cochetat si cu manelele. Delia castiga suficienti bani din muzica pe care o produce si o canta, din afaceri si din contractele de publicitate, asa ca nu a simtit nevoia sa treaca in tabara manelistilor.

„Am fost la un concert Florin Salam. E rockstar. Are X Factor pentru ca e mult mai mult decat voce puternica si anduranta, pentru ca sunt covinsa ca daca nu ar fi avut anduranta, nu ar fi putut sa reziste in industrie pana la momentul asta. Canta, probabil, foarte multe ore, foarte multe zile pe saptamana. Se joaca foarte mult cu publicul. A fost prima experienta de genul si mi-a placut. Este pentru prima oara cand l-am vazut cantand si nu accidental. Prima data cand m-am dus, am plecat de acasa special sa vad LIVE", a spus Delia, la podcastul lui Codin Maticiuc.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006929 (s)