News Flash:

Ana Morodan revine pe micile ecrane cu prorpria emisiune. De ce nu mai vorbeste vedeta cu Adrian Telespan

15 Februarie 2022
534 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Morodan

Ana Morodan si Adrian Telespan au format una dintre cele mai indragite echipe din toate sezoanele de „Asia Express”. Prietenia lor a fost una savuroasa, iar replicile lor inca mai starnesc amuzamentul si acum. Din pacate, cei doi nu isi mai vorbesc, iar aceasta dilema a fost lamurita chiar de catre Telespan in emisiunea lui Catalin Maruta.

Ana Morodan a iubit mereu sa fie in centrul atentiei. De fiecare data cand mergea pe la emisiuni, „contesa digitala” prezenta cele mai interesante aspecte din viata ei spumoasa si parea ca niciodata nu are timp suficient pentru a spune totul. Tocmai de asta, cei de la Antena Stars au decis sa ii dea pe mana o emisiune in care sa le arate telespectatorilor adevarata ei fata.

„Real by Ana Morodan” va avea premiera pe 26 februarie, iar aceasta va fi ocazia perfecta pentru ca cei de acasa sa vada cum traieste o adevarata „contesa”. Din pacate, in emisiune nu va fi prezent si Adrian Telespan. Multi se asteptau sa-i vada pe cei doi in aceeasi conjuctura, dar se pare ca relatiile dintre ei s-au racit pana cand au ajuns sa nu isi mai vorbesc.

„Nu prea mai vorbim. Am inceput sa vedem viata diferit. Pe urma ne-am separat. Sunt sigur ca daca ne vedem o sa ne vorbim in continuare. Avem viziuni separate asupra vietii. Am invatat in ultima vreme ca viata tuturor este mai buna. E bine sa respectam vietile tuturor”, a declarat Telespan, in emisiunea lui Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006277 (s)