News Flash:

O singura testare in scolile din Timis in aceasta saptamana. Nu au ajuns suficiente teste in judet

15 Decembrie 2021
297 Vizualizari | 0 Comentarii
elevi

Elevii din Timis se testeaza o singura data in aceasta saptamana. Testele distribuite au fost insuficiente si s-a declarat si programul stabilit pe plan national. 12 elevi au fost confirmati pozitiv la aceste teste in saptamana in curs, doar in Timisoara.

S-au decalat zilele de testare a elevilor in Timis dupa ce nu au sosit suficiente teste. 40.000 de teste de saliva au fost impartite de Inspectoratul Scolar in 10 decembrie doar spre scolile din Timisoara, unde se afla jumatate din elevii din judet, din rezervele din depozit. Luni a sosit o noua transa de 67.200 de teste care au fost impartite in judet, insa doar marti au fost distribuite la parinti. Toate aceste teste ajung pentru o singura testare a elevilor din Timis in aceasta saptamana, asa cum a precizat inspectorul scolar general Marin Popescu.

Cum elevii din judet se testeaza de abia astazi, la testele efectuate luni si marti in Timisoara – 12 elevi au iesit pozitivi, iar in urma testarii PCR sase au fost declarati pozitivi. Pentru un caz inca se asteapta rezultatul.

Conform datelor transmise de Inspectoratul Scolar Timis, 7.155 de elevi din judet sunt vaccinati, iar procentul de imunizare in randul cadrelor didactice ramane la 75%. Alti 193 de elevi din judet se afla in carantina.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004473 (s)