News Flash:

Punctul termic din Dacia, transformat cu ajutorul voluntarilor intr-un centru de tineret

14 Decembrie 2021
308 Vizualizari | 0 Comentarii
punct termic

Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT) inaugureaza cel mai nou centru de tineret din Timisoara. Dupa mai mult de doua saptamani de lucru, punctul termic PT 49 din zona Dacia a fost reconditionat si transformat cu ajutorul voluntarilor si al altor tineri din comunitatea timisoreana.
 
 
In data de 14 decembrie, se va deschide cel de-al saptelea centru de tineret in Timisoara. Punctul termic din zona Dacia a fost transformat cu ajutorul voluntarilor.

„Dupa mai mult de doua saptamani de lucru, punctul termic PT 49 (Str. Brandusei nr. 9) a fost reconditionat si transformat intr-un nou centru de tineret cu ajutorul voluntarilor internationali, voluntarilor nationali si tineri din comunitatea timisoreana, in cadrul proiectelor Tineri pentru comunitate si Youth Centres Up 2”, spun reprezentantii FITT.

Puteti sa treceti pragul Centrului de Tineret Dacia (Str. Brandusei nr. 9) marti, 14 decembrie, incepand cu ora 16, pentru a va bucura de un recital de chitara si alte activitati: ateliere eco, de crafting, storytelling si board games.

„Youth Centres Up 2” si „Tineri pentru comunitate” sunt proiecte finantate prin Corpul European de Solidaritate, respectiv prin Centrul de proiecte al Municipiului Timisoara, si sunt despre incluziune sociala, drepturile omului si solidaritate. Voluntarii internationali si nationali, impreuna cu echipa FITT, creeaza noi spatii pentru tineri si pentru dezvoltarea acestora, in cartierele Timisoarei.

Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT) este o organizatie neguvernamentala, care are o activitate neintrerupta din 1990 si isi propune sa sprijine in mod constant organizatiile de tineret.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006623 (s)