News Flash:

Lidia Buble, imaginile care i-au bagat pe fani la banuieli. S-a logodit artista cu noul ei iubit?

30 August 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble

Lidia Buble adora sa se joace cu rabdarea si cu imaginatia fanilor. Artista este plecata de ceva timp in vacanta in Ibiza, dar nu este singura, ci alaturi de iubitul ei misterios. Buble nu a vrut sa dezvaluie pana acum identitatea acestuia si nici nu are de gand sa o face prea curand, mai ales ca stie cum e sa traiesti o relatie in lumina reflectoarelor.

Lidia Buble stie ce vrea de la viata, iar dupa ce a incheiat capitolul Razvan Simion, artista pare ca este mai linistita ca niciodata. Lidia a decis ca i-ar prii cel mai bin eo vacanta, asa ca a pus degetul pe harta si a ales Ibiza.

Lidia Buble este o mare fana a limbii spaniole si a peisajelor exotice, asa ca dupa ce s-a intors din Asia Express a decis sa isi reincarce bateriile in Ibiza. Artista nu a plecat singura, ci alaturi de iubitul ei misterios. Dupa relatia foarte expusa in media pe care a avut-o cu Razvan, Lidia a decis ca este cel mai bine ca de data asta sa pastreze totul pentru ea. Artista a postat cateva imagini din vacanta si trebuie sa recunoastem ca iubitul ei se pricepe de minune la facut poze.

De departe, imaginile care au atras cel mai mult atentia fanilor au fost cele in care artista s-a afisat cu un inel cu diamant pe deget, iar fanii ei sunt de parere ca aceasta s-a logodit deja cu iubitul ei misterios. Lidia nu a declarat nimic, ci doar s-a rezumat la doua poze pe Insta stories. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006410 (s)