News Flash:

Nicole Cherry nu da doi bani pe fanii ei. ”Si daca-mi scad urmaritorii, eu tot bine o duc”

5 Noiembrie 2021
316 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry este foarte entuziasmata ca va deveni mamica la o varsta atat de frageda. Artista nu i-a sufocat pe fani cu postari, dar nici nu s-a abtinut prea mult. Fanii au interactionat foarte bine cu ideea de a fi artista insarcinata, insa zilele astea ceva i-a deranjat.

Nu este pentru prima data cand Nicole Cherry afirma ca nu are de gand sa o expuna prea mult pe cea mica. Intre timp, lucrurile s-au schimbat si se pare ca Ciresica nu mai vrea sa o arate deloc pe Anastasia. Asta nu i-a incantat deloc pe urmaritori care au inceput sa reactioneze imediat. Nicole a inceput sa primeasca o multime de mesaje dure, printre care si intrebarea ”De ce nu ti-ai tinut sarcina tot pentru tine”?

La un asemenea mesaj, Nicole Cherry nu s-a mai putut abtine si a rabufnit imediat. Aceasta le-a transmis tuturor celor care se simt deranjati sa ii dea unfollow sau chiar sa o blocheze.


”Adevarul e ca si puteam sa ascund sarcina. Nici nu e burtica mare. De asta nu vorbesc eu pe story pentru ca se mai trezeste cineva si ma enerveaza. Oricum, eu zic ca nu am exagerat deloc cu sarcina si ca nu v-am innebunit toata ziua. Imi cer scuze daca v-am deranjat. Chiar imi cer scuze. Dar ba, nu era mai bine sa-mi dati unfollow? Sau sa-mi dati block mie, Nicole Cherry? Pe cine am deranjat, va rog sa-mi dati mesaj ca va dau eu block. Eu acum va dau block. La 2,1 milioane daca imi scade la 2 sau 1,9 eu sunt bine si asa. Dar macar va scap de ceva. Si ma scap si pe mine de ceva”, a spus nervoasa Nicole Cherry.  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1328 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007004 (s)