News Flash:

Lidia Buble, declaratii halucinante despre sotia lui Mihai Petre dupa ce au format o echipa. ”Are in cap doar... ”

4 Noiembrie 2021
613 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia si Elwira

Lidia Buble a demonstrat pana acum ca este o persoana foarte sincera si ca o competitie precum Asia Express nu o va face sa apeleze la impachetari frumoase de cuvinte doar ca sa nu isi supere adversarii. Lidia si sora ei au declarat de multe ori ca pentru imunitate, amulete si primul loc sunt in stare sa faca orice, mai putin sa minta.

Lidia Buble a avut ocazia ca in ultima etapa din Georgia sa lupte alaturi de Elwira Petre. Fetele au reusit sa ctstige impreuna si o amuleta si le-au demonstrat tuturor ca sunt de neinvins. Lidia Buble a fost foarte atenta la Elwira Petre si a vrut sa fure secrete ei. Nu mai este o surpriza pentru nimeni faptul ca Elwira si sotul ei sunt mereu pe primele locuri. Cei doi au deja o colectie de amulete, spre invidia celorlalti. 

Lidia Buble a ramas uimita sa vada cat de mult trage Elwira pentru primul loc. Cele doua s-au motivat reciproc si, chiar daca le-a fost greu in noua formula, au fost castigatoare. Artista a apreciat enorm faptul ca datorita Elwirei a prins biletul catre Iordania si de asta nu a putut sa o voteze la cursa pentru ultima sansa. Lidia a vrut sa le precizeze tuturor cat de mult a insemnat pentru ea sa faca echipa cu sotia lui Mihai. Dupa aceasta experienta, artista si-a schimbat complet parerea despre familia Petre. Mihai nu a fost deloc surprins sa auda numai cuvinte de lauda despre sotia lui spuse de Lidia Buble.  Chiar el a spus de multe ori ca fara Elwira nu ar fi reusit atatea.


”Am crezut ca Mihai Petre trage echipa, dar m-am inselat. Elwira este motorul, aceasta Xena. Are in cap doar ideea ca trebuie sa castige si lupta.Nu am putut sa o votez. Datorita ei am prins biletul. Am votat cu echipa Natanticu pentru ca n-am uitat acel joc de amuleta.”, a spus Lidia la testimoniale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006489 (s)