News Flash:

Eliza Natanticu si-a dat arama pe fata. Ce parere are sotia lui Cosmin despre colegii ei? ”Ii rup pe genunchi”

4 Noiembrie 2021
475 Vizualizari | 0 Comentarii
Eliza Natanticu

Daca la inceput erau printre cele mai simpatice echipe, odata cu avansarea competitie, Eliza si Cosmin Natanticu incep sa isi atraga din ce in ce mai multe antipatii. Cei doi nu mai sunt la fel de diplomati ca la inceput, iar replicile si gesturile pe care le fac fata de ceilalti concurenti incep sa ridice semne de intrebare.

Eliza Natanticu a simtit ca ultima etapa din Georgia a fost una plina de tensiune. Echipele au fost mixate mult timp si fiecare a tras sa ajunga pe primul loc. Irina a avut doar doua bilete catre Iordania care au mers la Cuza si Emi si surorile Buble. Lidia a ajuns sa fie imuna datorita Elwirei care a tras ca cele doua sa ajunga primele. Eliza si Estera, partenera ei provizorie au ajuns pe locul doi, dar pentru sotia lui Cosmin nu a fost suficient sa isi salveze echipa. 

Votul acestei etape a fost mai greu ca niciodata. Surorile Buble au fost puse in cea mai incomoda ipostaza. Echipele propuse la vot au fost fix echipele cu care au fost ele mixate. Eliza Natanticu se astepta ca Estera Buble sa tina cont ca au luptat impreuna si sa nu o voteze. Dar lucrurile nu au stat asa. Lidia si Estera au decis sa protejeze echipa Petre pentru ca ei sunt cei care le-au garantat biletul catre Iordania. Lidia si-a moticat votul, dar nu a fost sufiecient pentru Eliza Natanticu. Sotia lui Cosmin a rabufnit si le-a declarat razboi tuturor, mai ales ca a ajuns la cursa pentru ultima sansa.


”Nu ma asteptam sa ma voteze Estera. Am tras pentru ea si a ajuns sa ia imunitatea. Sunt bine fizic, dar nu mai pot psihic. Nu mai vreau sa ajung la ultima sansa. M-am saturat sa ma voteze lumea. Daca intru la cursa pentru ultima sansa, le rup pe genunchi.”, a spus Eliza Natanticu la testimoniale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006018 (s)