News Flash:

Ce pensie are Viorel Lis, fostul edil al Capitalei? Multi cred ca duce o viata de lux. ”Daca le spun, rad de mine”

4 Noiembrie 2021
518 Vizualizari | 0 Comentarii
Viorel Lis

Viorel Lis si Oana Lis sunt unul dintre cuplurile care mereu au creat senzationalul in jurul lor. Multi ani la rand acestia mergeau pe la diverse televiziuni si isi spalau rufele in public. Acum, dupa problemele de sanatate ale lui Viorel, lucrurile s-au mai linistit, iar cei doi nu mai sunt atat de evidenti. Oana si-a gasit noi pasiuni, iar Viorel este fericit ca are liniste alaturi de persoana iubita.

Multa lume a fost curioasa cati bani incaseaza Viorel Lis lunar de isi permite ca sotia lui sa nu munceasca. Fostul primar avea un singur apartament pe numele lui, pe care intre timp i l-a dat Oanei. Nu are avere si nici o pensie mare, dar se descurca asa. Nu se plange si nu s-a plans niciodata de suma primita de la stat, dar nici nu s-a laudat cu asta.


”Eu traiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe luna, impreuna cu sotia mea. Daca spun cuiva ce pensie am, eu cred ca ar rade de mine. Intr-adevar am avut un apartament, dar i l-am dat Oanei. Nu am decat o mostenire de la tara, asta-i toata averea mea.”,a declarat Viorel Lis, fost primar general al Capitalei in perioada 1997-2000. 

Oana Lis, cea alaturi de care traieste Viorel Lis, are acum 40 de ani, dar si o dorinta foarte mare. Femeia vrea sa devina mama. Va face acest lucru prin inseminare artificiala, dupa ce se va termina perioada aceasta generata de criza de coronavirus. A luat in calcul toate aspectele si este nerabdatoare sa aiba copilul mult visat


”Imi doresc foarte mult un copil. Am luat in calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedura. Am inceput sa fac dosarul dinainte de pandemie, insa din cauza situatiei, am stagnat si vom relua dupa ce se termina nebunia asta. Pana voi avea copilasul, vor trece probabil 6 luni, pana la 2 ani.Deja aranjez camera, m-am apucat sa gatesc. Nu imi este frica pentru ca eu am crescut cu responsabilitati, dupa ce a murit mama, mi-am crescut fratii. Chiar imi imaginez cum ar fi sa dorm cu copilul, sa merg cu el in masina. Viorel spune ca trebuia sa facem mai demult asta.”, a declarat Oana. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006548 (s)