News Flash:

Alexandra Stan, in razboi cu Catalin Maruta. ”Nu am de gand sa mai merg vreodata la o emisiune de-ale lui”

20 August 2021
606 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Catalin

In ultima vreme, este deja cunoscut faptul ca prezentatorul Catalin Maruta este la cutite cu mai multe vedete din showbiz. Emisiunea pe care acesta o modereaza ii pune in situatii incomode pe multi invitati si, in timp ce unii dintre ei aleg sa nu mai onoreze invitatii si atat, altii aleg sa ofere explicatii si sa spuna ce ii deranjeaza la sotul Andrei.

După Alex Velea, Antonia si Mihai Bendeac, a venit randul Alexandrei Stan sa puna punctul pe ”i” si sa le spuna fanilor cum este, de fapt, Catalin Maruta. Prezentatorul si-a construit in ultima perioada o imagine de persoana care sapa adanc dupa cancan-uri si care trece de multe ori peste dorintele fanilor. Invitata intr-un podcast, Alexandra Stan a recunoscut ca Maruta a adus-o in pragul disperarii si ca a plans din cauza lui.

"M-a suparat foarte tare Catalin Maruta. Nu ne-am certat niciodata, dar acum chiar nu s-a mai putut. A facut niste chestii foarte urate care m-au deranjat, desi noi ne intelegeam foarte bine. A trecut peste tot management-ul meu, peste Casa de Discuri, peste deciziile noastre de anu difuza un material, cu toate ca i-am mentionat data cand l-ar putea face public, el l-a facut cu trei saptamani inainte. Nu am de gand sa mai merg vreodata la o emisiune de a lui, pentru nici un ban din lume."

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1171 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005517 (s)