News Flash:

Problemele se tin lant de Alexandra Stan. Artista a aflat recent ca nu poate ramane insarcinata. ”Daca fac asta, mor”

20 August 2021
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan s-a casatorit recent cu alesul inimii ei si chiar daca nu se mai afiseaza impreuna si nici nu mai poarta verigheta, fanii asteapta sa afle adevarul chiar de la ea. Artista s-a relaxat cateva zile in vacanta in Turcia, dar se pare ca vestile de viitor nu suna tocmai bine pentru constanteanca.

Alexandra Stan s-a asezat in sfarsit la casa ei si poate spune ca si-a gasit linistea pe care o cauta demult. Desi pe Instagram este o tipa destul de extravaganta, nunta acesteia nu a fost deloc asa cum isi imaginau fanii. Alexandra si Emanuel s-au casatorit intr-un cadrul intim, iar alaturi le-au fost prietenii si familia. Acum, dupa nunta, pasul urmatorul este extinderea familiei, sau cel putin asa cred fanii si apropiatii Alexandrei.

Artista este una dintre cele mai asumate vedete de la noi, asa ca nu s-a ferit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume si sa lamureasca situatii care au aparut de nicaieri. Daca la situatia dintre ea si Emanuel a fost destul de vaga, atunci cand a venit vorba de a face copii, Alexandra a fost foarte ferma in declaratii si a recunoscut ca nu poate ramane insarcinata. 

"Eu am fost la doctor si mi-a spus doctorul ca nu o sa pot sa fac copii un an si daca fac oricum pot sa imi dereglez glanda hipofiza si sa fac tumoare. As putea sa mor daca as face asta. Astept momentul potrivit fara sa-mi pun viata in pericol."

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005688 (s)