News Flash:

Alex Velea s-a facut din nou roz in cap. Cum arata sotul Antoniei dupa ce s-a vopsit de 8 ori in 8 saptamani?

20 August 2021
437 Vizualizari | 0 Comentarii
Alex Velea

Alex Velea e in trending, nu doar cu piesele, ci si cu aparitiile. Iubitul Antoniei este un adevarat fashion icon masculin nu doar in materie de haine, ci si in materie de culori de par.


Alex Velea se poate lauda cu o familie frumoasa, cu sute de mii de fani si cu o cariera de zeci de ani. Chiar daca in ultima perioada a schimbat genul muzical, Alex s-a mentinut in topuri si in preferintele fanilor. Artistul face ce face si tine pasul si cu trendurile in materie de fashion, iar look-urile lui din ultima vreme i-au uimit pe fani.

Velea a lansat piese pe banda rulanta, iar asta nu e tot. In opt saptamani, Alex si-a schimbat look-ul de opt ori. Artistul s-a vopsit verde in cap cu nuante de negru, albastru cu pete de roz si multe alte combinatii ciudate. Dar asta nu este singura schimbare. Sotul Antoniei a optat mereu pentru culori puternici, neon cu model si cu siguranta ii va inspira si pe unii dintre fanii lui. 

Acum, Velea a revenit la roz si se pare ca vrea sa il mentina cel putin o saptamana. Fanii au fost curiosi de cele mai multe ori sa afle cum de parul lui rezista la atatea decolorari si cum trece prin atatea etape de vopsire, dar Velea a spus ca asta este cea mai mica problema pentru el. 

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1333 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008712 (s)