News Flash:

Nicole Cherry este insarcinata in luna a sasea si deja incepe sa fie speriata de sarcina. ”Cred ca o sa fie un pic mai greu!”

3 Septembrie 2021
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry mai are putin si o va intalni pe fetita ei. Artista a avut o sarcina usoara si a povestit pe Instagram, dar si in emisiunile in care a fost invitata ca nu s-a confruntat cu nicio pofta ciudata. Pana acum.


Nicole Cherry va fi una dintre cele mai cool mamici. Artista va naste o fetita fix in perioada in care este si ziua ei, deci vor fi pereche perfecta de mama-fiica, mai ales ca vor fi si in aceeasi zodie. Pana acum, sarcina nu a impiedicat-o pe Nicole sa faca activitatile obisnuite, ba chiar a fost si la o prezentare de moda cu hainele create de ea. Sarcina avanseaza, asa ca Ciresica incepe sa se confrunte deja cu primele temeri de viitoare mamica. 


”Ma bucur foarte tare ca traiesc aceasta perioada foarte frumoasa, incerc sa ma bucur din plin, pentru ca fiecare sarcina e diferita. Astea sase luni au trecut repede, n-am suferit schimbari majore, n-am avut pofte mari, suntem foarte bine. Crestem si asteptam sa vedem cum se anunta urmatoarea perioada, cred ca o sa fie un pic mai greu, dar o sa trecem cu brio. E o perioada in care orice femeie e mai rasfatata, dar eu nu-l pun in dificultate pe Florin cu pofte tarzii, uneori chiar el se mira ca nu-I zic nimic”, a declarat Nicole Cherry in cadrul unei emisiuni TV la care a fost invitata. 

Nicole Cherry si-a anuntat sarcina in luna iunie, odata cu lansarea videoclipului ”Scrie-mi pe suflet”: ”Langa Florin am crescut si in bratele lui am devenit femeie. In ochii lui mi-am vazut tot viitorul si am simtit din prima clipa ca e barbatul care va da sens vietii mele. De cateva luni, traiesc toate emotiile si sentimentele la intensitate dubla, pentru ca le impart cu o inimioara care bate in tandem cu inima mea.Pentru ca din inimile noastre s-a mai nascut inca una, am invatat ce e iubirea absoluta. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami si tati.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005150 (s)