News Flash:

Nicole Cherry a vorbit pentru prima data despre despartirea de iubitul ei, Florin. ”Am facut ce m-a taiat capul... ”

8 Septembrie 2021
921 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry

Nicole Cherry si Florin au o relatie de mai bine de trei ani, iar lucrurile intre ei sunt mai serioase ca oricand. Chiar daca nu Florin nu i-a dat inelul lui Nicole, acestia au sarit la urmatorul pas in relatie si, in curand vor deveni parinti. In timp ce multi prieteni s-au bucurat pentru ei, au existat mereu si carcotasi care nu s-au ferit sa ii critice pentru tipul de relatie pe care il au.

Nicole Cherry traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Florin, tatal fetitei ei. Zilele trecute, artista a dezvaluit ca pe cea mica o va chema Anastasia, iar asta nu este un nume ales la intamplare, ci i-a aparut viitoarei mamici in vis. Chiar daca are doar 22 de ani, Nicole s-a maturizat pe scenele din Romania si considera ca toate lucrurile s-au intamplat in viata ei fix asa cum trebuiau sa se intample. Dupa ce a anuntat la inceput lunii iunie ca este insarcinata, Nicole a primit multe critici, in special legate de instabilitatea relatiei. Vedeta este constienta ca nimic nu este pentru totdeauna si stie cum sa reactioneze si in eventualitatea cazului in care Florin se va desparti de ea si va ramane mama singura.

”Eu de obicei am facut ce m-a taiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Cand imi zicea cineva ca de ce ma gandesc ca o sa raman mereu cu Florin spuneam de ce sa nu ma gandesc ca o sa raman mereu cu Florin si daca nu o sa raman, o sa fiu la fel de fericita. Cand am decis sa fac un copil a contat ca am pe cine sa ma bazez, pe Florin. Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e barbatul cu care vreau sa raman, sarcina a fost programata, mi-am dorit sa am un copil sagetator. Dupa ne-au luat emotiilor, nu ne e teama, cred ca suntem prea tineri ca sa constientizam ce ne asteapta”, a spus Nicole Cherry, potrivit wowbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006550 (s)