News Flash:

Cu ce se ocupa Zanni inainte sa-l cunoasca pe Alex Velea? ”Stiam ce vreau sa fac cu viata mea... ”

8 Septembrie 2021
547 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Zanni a reusit intr-un an cat nu au reusit altii in zece. Zanni, fiul adoptiv al lui Velea a luat contact cu celebritatea prin intermediul muzicii pe care o facea la studioul lui Velea, dar a simtit ca poate mai mult, asa ca s-a inscris si la ”Chefi la cutite”, unde a ajuns destul de departe, dar si la ”Survivor”, de unde s-a intors cu marele premiu de 50.000 de euro.

Zanni poate spune ca s-a nascut sub o stea norocoasa. Chiar daca nu a fost cel mai norocos copil, acesta crescand la camin, soarta i-a suras pe alte planuri. Zanni a stiut mereu ce vrea sa faca si, spre deosebire de multi prieteni de-ai lui care au ales calea usoara de a face bani, Zanni a preferat sa munceasca inca de mic. Inainte de a-l cunoaste pe Velea, Zanni era frizer, iar acum isi aminteste cu nostalgie de perioada aceea.

”Eram un simplu frizer intr-un camin de studenti si ma plictiseam, trecusem de etapa copilariei, ma maturizasem, facusem cursurile de frizeri, stiam ce vreau sa fac cu viata mea. Aveam clientii mei, o comunitate a mea in acel camin, eram cunoscut ca frizer. Doream sa evoluez, sa parasesc acel cerc”, a declarat Zanni pentru viva.ro.

”Am avut o seara in care trebuia sa stau cu mine si, dupa multe ganduri, am decis sa ii dau un mesaj lui Alex Velea. Eram convins ca nu va raspunde, dar m-am inselat, mi-a raspuns foarte repede. Mi-a propus sa ne vedem. Totul s-a intamplat cu repeziciune. Desi nu mai cochetasem cu muzica, in maximum o luna de cand am ajuns la el la studio, am lansat prima piesa. Totul a evoluat foarte rapid, am mers in concert, lucrurile s-au aliniat cum trebuie. Alex Velea se astepta sa fie greu, nu facusem muzica, dar a crezut in mine. Nu am descoperit acest lucru, nu sunt cantaret. Langa Alex Velea am reusit sa invat notele, sa cant si live, desi n-am o voce de interpret, nu sunt Justin Bieber. Cred ca un cantaret nu are succes cu o interpretare impecabila, ci are succes daca pune sentimente in acea melodie, daca face oamenii care il asculta sa traiasca, sa simta. Muzica inseamna sentiment, nu numai talent. Eu nu cred ca am calitati de cantaret, dar pun suflet in ceea ce cant”, a mai zis artistul pentru aceeasi sursa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005040 (s)