News Flash:

Cine a facut-o pe Alexandra Stan sa recunoasca ca este bisexuala? ”Iubesc si barbatii si femeile”

7 Septembrie 2021
486 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Alexandra Stan are un sex appeal aparte, iar cei care o urmaresc pe Instagram stiu ca artistei ii place sa se pozeze in cele mai provocatoare ipostaze si sa se joace cu imaginatia fanilor. Alexandra a pus capat relatiei cu iubitul ei, Bogdan acum cateva luni, iar de atunci nu a mai fost vazuta cu niciun partener. 

Alexandra Stan a dat pentru prima data cartile pe fata in emisiunea prezentata de Denise Rifai, aceasta fiind prima moderatoare de la noi din tara care a reusit sa o faca pe Alexandra sa isi deschida sufletul in fata fanilor. Artista a primit una dintre cele mai controversate intrebari: ”Esti bisexuala?” Sincera si asumata, Alexandra nu s-a ferit sa ofere raspunsul care i-a uimit pe multi:

”Da, uneori. Nu sunt tot timpul! Nu as putea sa spun ca in momentul de fata sunt. Asta la mine vine tot din capacitatea asta mare a mea de a iubi, eu iubesc si barbatii si femeile. Am avut intr-adevar experiente: eu, cu un barbat si inca o femeie. Dar, in momentul de fata, daca ma intrebi, nu as simti sa fac chestia asta. Pentru ca acum sunt asa pe un drum al meu, spiritual si profesional. Si simt ca energia asta sexuala daca mi-o pierd, nu se mai manifesta niste lucruri, simt ca este pretioasa, simt sa o tin pentru mine, nu tin sa fac asta cu nimeni.”

Recent, Alexandra Stan s-a casatorit in secret cu Emanuel, sufletul ei pereche care a convins-o sa spuna ”da” dupa o luna de relatie. Cei doi par mai fericiti ca niciodata si, chiar daca Emanuel nu este adeptul aparitiilor in public, Alexandra stie cum sa pastreze un echilibru in familie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005862 (s)