News Flash:

Cine este Khaby Lame, italianul care a dat online-ul peste cap? Videoclipurile lui au milioane de vizualizari

7 Septembrie 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
Khaby Lame

TikTok-ul creaza vedete peste noapte. Daca pana acum utilizatorii erau obisnuiti ca topul celor mai cunoscute persoane de pe platforma sa fie condus de nume celebre precum Addison si Charli, acum un nou tanar face senzatie in online.


Khaby Lame, italianul de 21 de ani este recunoscut pe TikTok datorita reactiilor pe care le are la anumite videoclipuri ciudate, iar asta l-a adus pe prima pozitie in topul influencerilor din Italia. Desi este prezent de mult timp in online, boom-ul lui Khabi s-a manifestat recent, acesta ajungand in luna iunie la 19,8 milioane de urmaritori pe Instagram si 68,4 milioane de urmaritori pe TikTok, intrecand-o pe conationala lui, Chiara Ferragni. Acum, Khabi a ajuns la 101,6 milioane de urmaritori, devenind cel de-al doilea cel mai urmarit tiktoker din lume, dupa Charli D'Amelio.

Khaby Lame s-a nascut pe 9 martie 2000, in Turin, Italia si a cunoscut faima pe TikTok. Acesta a devenit unul dintre influencerii de top de pe TikTok, dupa ce contul lui a inregistrat un boom de 25 de milioane de urmaritori in luna aprilie 2021. Lame a inceput sa posteze pentru prima data videoclipuri pe TikTok in martie 2020, odata cu inceputul pandemiei si se pare ca asteptarea dupa succes a meritat. Initial, Khaby era recunoscut in mediul online ca fiin gamer, iar acum, videoclipul ”Peeling a banana” ocupa locul 5 in topul celor mai populare videoclipuri de pe TikTok, imediat dupa cele create de Bella Poarch, Franek Bielak, Nick Luciano si Billie Eilish.

 

•khaby.lame

Please! Don’t waste popcornKids are crazy about this ????Non sprecare i popcorn,i bambini ne vanno matti ????#l#earnfromkhaby #l#earnwithtiktok #l#inkinbio

♬ suono originale - Khabane lame
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1252 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005167 (s)