News Flash:

Nicole Cherry, respinsa la un show de talente de la noi din tara. ”A fost cea mai mare dezamagire din viata mea”

7 Septembrie 2021
404 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicole Cherry


La cei 22 de ani, Nicole a realizat multe lucruri la care altii doar viseaza. Artista are o familie minunata care o sustine mereu, un iubit care o iubeste enorm, o cariera cu zeci de hit-uri si propriul brand de haine. Nicole se pregateste sa devina mamica anul acesta, asa ca emotiile sunt la cote maxime. Artista a fost invitata la o emisiune online, acolo unde a abordat diferite subiecte legate de viata profesionala, dar si de cea personala.

Nu multi dintre fanii lui Nicole stiu ca aceasta s-a remarcat din prima la orele de canto si ca profesorul de la acea vreme i-a spus mereu ca va deveni un artist mare. Cu un talent evident, Nicole era la cativa pasi distanta de marele succes, iar inainte de a lansa hit-ul ”Memories”, artista a trecut si prin fata juratilor de la talent show-uri.

”Am fost la preselectii inainte. Pana sa lansez ”Memories” am fost la Romanii au talent. N-am intrat. Mai intai este o preselectie si apoi este ce vedem noi la televizor. A fost cea mai mare dezamagire din viata mea. Nu-mi venea sa cred pentru ca eu visam in continuu s-o aud pe Andra spunand: ”Hiii, mi s-a facut pielea de gaina”. Pe Smiley sa-l aud: Ba, esti nebun?!”

Acum, Nicole isi aminteste cu drag astfel de momente si abia asteapta sa o tina in brate pe micuta ei pentru a-i putea povesti peripetiile ei. Nicole ar trebuie sa nasca in luna decembrie si, cu putin noroc, micuta ei va veni pe lume fix de ziua ei si va fi cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi la 23 de ani.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007097 (s)