News Flash:

Bianca Dragusanu pune la cale o afecere cu alimente. ”Mananc tort in fiecare zi”

7 Septembrie 2021
432 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu nu ia pauza deloc. Vedeta alearga de colo-colo si, dupa ce a dat lovitura in industria fashion, punand bazele unei afaceri profitabile, acum, blondina are de gand sa cucereasca piata alimentara si nu oricum, ci cu o idee de business care sigur va fi pe placul doamnelor si domnisoarelor.

Bianca Dragusanu nu se poate plange deloc. Chiar daca in viata amoroasa a avut parte numai de suisuri si coborasuri, in ceea ce priveste partea profesionala, blondinei ii merge ca pe roate totul. Afacerea acesteia cu haine este in continua crestere, iar pandemia se pare ca a fost de partea ei si i-a generat cifre uriase in conturi. Invitata in emisiunea lui Teo, Bianca si-a prezentat cele mai vandute piese ale colectiei sale de toamna, dar a si facut un anunt in premiera. Frumoasa blonda se pare ca vrea sa se reprofileze si vrea sa isi faca debutul in domeniul alimentar. Bianca nu a dat prea multe detalii despre ideea de business pe care o are, dar la cat de atenta este la ceea ce mananca, cu siguranta va fi un business axat pe alimente sanatoase si satioase, in acelasi timp.

”Chiar daca va vine greu sa credeti, eu chiar mananc des si mananc tot. Doar ca am mare grija la ceea ce mananc, sunt selectiva. Si eu mananc tort, aproape zilnic, doar ca prefer sa mananc doar crema, nu ma ating de foietaj. Foiatajul este cel care ne face probleme pentru ca organismul ia contact cu glutenul, cu zaharul, cu grasimile”, a spus Bianca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006858 (s)