News Flash:

Cine este artistul de peste Ocean care a anuntat ca este gravid? Imaginile au facut inconjurul internetului

7 Septembrie 2021
731 Vizualizari | 0 Comentarii
Lil Nas X

Atunci cand vine vorba de trendurile din afara, aproape ca nu ne mai uimeste nimic. Cand sa spunem ca le-am vazut pe toate, unul dintre cei mai celebri artisti de peste Ocean a aruncat internetul in aer. Barbatul s-a pozat in toate splendoare si si-a anuntat fanii ca este gravid.

Lil Nas X, caci despre el este vorba, iubeste sa fie in centrul atentiei, iar asta s-a vazut si in cea mai recenta sedinta foto. Artistul se pregateste sa lanseze album nou si, in timp ce unii investesc sute de milioane in promovare, Lil Nas a realizat o sedinta foto care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Mai exact, barbatul a anuntat ca este insarcinat cu noul lui album, atat la propriu, cat si la figurat. Artistul s-a afisat cu o burtica de gravida, iar asta nu i-a adus cel mai frumoase reactii.

Aflat in culmea popularitatii, Lil Nas a recunoscut ca este gay - foarte multi sunt cei care i-au aplaudat initiativa si l-au sustinut pentru curaj si sinceritate, dar au fost si multi hateri.

Fortat sa-si justifice sexualitatea pe loc, Lil Nas X spune: „Nu m-a fortat nimeni, este doar ca am fost crescut sa urasc chestia asta. Homosexualitate, oameni gay. Haide, daca esti intr-adevar din cartier, stii despre ce vorbesc. Daca as fi facut asta in orice alt moment, s-ar fi spus ca as fi facut-o pentru atentie, dar daca fac asta cat sunt in top, atunci stii ca e pe bune si arata ca nu-mi pasa de ce cred oamenii.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005859 (s)