News Flash:

Marisa Paloma a dat mare party pentru dezvaluirea sexului bebelusului. Asteapta o fetita sau un baietel?

8 Septembrie 2021
611 Vizualizari | 0 Comentarii
Marisa Paloma

Marisa Paloma si iubitul ei, Liviu Stanciu sunt in culmea fericirii. Cei doi au organizat un party de zile mari si, pe modelul american, alaturi de familie si prieteni au facut marele anunt, daca asteapta o fetita sau un baietel. Marisa si Liviu nu s-au putut abtine si au impartasit si cu fanii de pe Instagram cateva cadre de la petrecere.

Motiv de mare bucurie in familia Marisei si a iubitului ei, Liviu. Castigatoare ”Bravo, ai stil!” a anuntat acum cateva saptamani ca este insarcinata, iar acum, a venit momentul sa le comunice tuturor prietenilor sexul bebelusului. Frumoasa bruneta si iubitul ei asteapta o fetita, iar asta a fost o surpriza si pentru ei pana in momentul petrecerii. Alaturi de ei a fost Nicole Cherry, Giulia Anghelescu, Monica Munteanu, managerul Marisei, dar si alte nume cunoscute din showbiz-ul de la noi.

”Noi ne dorim si baiat si fata si macar doi copii. Party-ul de dezvaluire a sexului va fi pe 7 septembrie. (…) Acum nu am emotii, mai ales ca este o perioada buna. In primele 3 luni a fost groaznic.Am vomitat in fiecare zi. A fost o perioada foarte trista. Am plecat in Dubai in vacanta si a fost cea mai urata vacanta din viata noastra. Vomitam incontinuu. A fost foarte simplu pentru ca la fix sase zile mi-am facut un test de sarcina si mi-au aparut doua linii. Era mult prea devreme sa faci test, dar eu i-am zis ca au aparut doua liniute transparente. I-am zis sa nu ne bucuram, dar cumva am stiut ca asa era sa fie”. spunea Marisa cu cateva zile-n urma.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004695 (s)