News Flash:

Ce tarif incaseaza Andreea Balan pentru o ora de show? Cei care o vor la evenimentul lor trebuie sa scoata din buzunar multi bani

7 Septembrie 2021
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Balan

Fara doar si poate, Andreea Balan este una dintre cele mai pricepute dansatoare de la noi si, chiar daca a descoperit acest hobby din pura intamplare, norocul ei a fost ca se imbina perfect cu muzica. Artista si Petrisor, colegul ei de dans au pus la cale un intreg show si nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca in timpul unui concert artista danseaza foarte mult si schimba si cateva tinute. Dar toate astea au un pret.

Andreea Balan este una dintre cele mai determinate si ambitioase vedete de la noi. Chiar daca nu a avut mereu parte doar de momente roz, artista a stiut cum sa depaseasca orice moment greu si a invatat din fiecare intamplare mai putin fericita. Dupa ce a divortat de George Burcea, tatal fetitelor ei, Andreea s-a redescoperit pe sine, iar acum traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Este fericita, familia ei este sanatoasa si iubeste din nou.

Odata cu relaxarea masurilor impuse de pandemie, Andreea a inceput sa revina usor, usor la programul de dinainte care includea multe concerte. Cei care au mers cel putin la show de-ale Andreei au observat faptul ca artista nu se rezuma doar la un simplu recital al pieselor, ci pune in scena un adevarat spectacol de dans si de lumini. Andreea are o intreaga echipa de dansatori profesionisti in frunte cu Petrisor Ruge, iar cei care isi doresc sa ii invite la un eveniment privat trebuie sa stie ca un astfel de spectacol costa. Mai exact, o ora de spectacol marca Andreea Balan costa 1900 de euro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)