News Flash:

Ramona Olaru, prima declaratie dupa ce Cuza s-a afisat cu noua lui iubita. ”E perfect normal!”

30 August 2021
664 Vizualizari | 0 Comentarii
Ramona Olaru

Ramona Olaru, asistenta de la Neatza este una dintre cele mai sexy aparitii de pe tv si nu este de mirare ca face ravagii in randul barbatilor. Blondina are un corp de invidiat pe care spune ca l-a mostenit si ca nu face nimic special pentru a se mentine, iar asta i-a adus de multe ori invidia femeilor.

Ramona si Cuza au avut o dragoste cu nabadai. Cei doi ba erau impreuna, ba se desparteau si tot asa pana cand au decis ca decat sa se mai chinuie, mai bine sa mearga pe drumuri separate si sa ramana amici. Ramona si Cuza sunt destul de maturi astfel incat sa gestioneze cu brio o despartire. Invitat la un moment dat in podcastul lui Radu Tibulca, Cuza a recunoscut ca nu mai ia in calcul sansa de a se impaca cu blondina, dar, totusi, niciodata nu spune niciodata, mai ales ca viata ii tot aduce impreuna.

Acum, dupa ce online-ul a fost plin de imaginea cu Cuza si actuala lui iubita, Ramona a simtit nevoia sa clarifice lucrurile si sa isi asume ca nu mai are nimic cu vloggerul. Mai mult, aceasta a spus pe Instagram ca se bucura ca in sfarsit si-a gasit si Cuza linistea si ca merita sa fie fericit. ”Pe de alta parte, este perfect normal dupa ce s-a produs un astfel de lucru, sa-si gaseasca linistea, fericirea si asa mai departe. De ce am spus asta?

Sunteti foarte multi, fie ca ma cunoasteti, fie ca nu ma cunoasteti, care aveti ganduri, intentii bune, sa-mi trimiteti print screen-uri sau poze sau filmulete cu faptul ca el are pe altcineva sau e cu altcineva, nu stiu cand, nu stiu cum, e ok, e normal. Fiecare are nevoie de o perioada, sa-si planga mortii, cum ar spune un prieten de-al meu. In cazul asta, situatia sa se refaca”, a spus Ramona Olaru pe Instastory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005494 (s)