News Flash:

Mihai Bendeac, mesaj dur la adresa lui Catalin Maruta: ”Bai, Cataline, ma duc la politie, nu glumesc!”

3 August 2021
726 Vizualizari | 0 Comentarii
mihai bendeac

Mihai Bendeac este una din prezentele din online care nu se feresc sa punca punctul pe ”i” atunci cand este cazul. Cum Instagramul este cea mai la indemana metoda de a transmite mesaje, Mihai s-a asigurat ca sotul Andrei, Catalin Maruta intelege tot ce are el de spus.

Mihai Bendeac a luat foc pe Instagram. Actorul nu s-a mai putut abtine si le-a povestit urmaritorilor ca se simte hartuit de Catalin Maruta. Totul ar avea legatura cu o invitatie la podcast pe care actorul nu a vrut sa o onoreze, iar de atunci lucrurile au inceput sa degenereze.

”Acesta este un mesaj pentru domnul Catalin Maruta. Ma duc la politie! M-a invitat acum doua luni de zile la podcastul pe care il realizeaza si i-am explicat ca eu imi doresc sa am aparitii cat mai rare si ca ii promit ca in momentul in care o sa vreau sa fac un nou podcast, o sa fie primul pe care il anunt. Dar nu, deja a ajuns la hartuire, va jur! Bai, Cataline, ma duc la politie, nu glumesc! Imi pare rau ca nu ti-am raspuns in ultimele zile, dar mi s-a facut frica de tine. Mi-e frica de tine, jur! Te rog eu, nu mai suna, nu ma mai hartui! Lasa-ma in pace, te rog eu frumos! Daca o sa simt nevoia sa fac un podcast, pe tine te sun, jur!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006297 (s)