News Flash:

Echipa celebritatilor este completa. Cine sunt ultimele doua vedete confirmate pentru ”Bravo, ai stil!”

3 August 2021
562 Vizualizari | 0 Comentarii
bravo ai stil

Show-ul de fashion ”Bravo, ai stil!” si-a confirmat deja in toamna prezenta cu un nou sezon dedicat vedetelor. Dupa ce au fost anuntate primele sapte celebritati care vor pasi in arena stilului, a venit timpul ca echipa sa se completeze cu ultimele doua.

”Bravo, ai stil!” promite unul dintre cele mai incendiare sezoane de pana acum. Pe fani ii asteapta o multime de surprize si de schimbari la masa juratilor. Pana acum, Anda Adam, Nicoleta Nuca, Ruxi, Sensy, Ioana Filimon, Madalina Pamfile și Otniela si-au confirmat prezenta, iar acum este timpul sa faca cunostinta cu ultimele doua vedete. Este vorba despre Carmen Negoita si Olga Verbitchi. 

„Stilul meu este un mix de stiluri, pentru ca imi place sa experimentez. Intotdeauna m-am regasit mai mult in zona androgina, dar port cu drag si rochii foarte elegante, feminine, cu trena. Cred ca mi s-a facut dor de perioada cand mergeam la <Saptamanile Modei> si concepeam tinute extravagante. M-am gandit ca este momentul sa imi mai pun creativitatea la contributie si sa ma mai joc cu stilurile...” a spus Carmen.

„Particip la <Bravo, ai stil! Celebrities> pentru experienta in sine si din dorinta de a evolua; de mica, de cand am inceput sa cant si am intrat in lumea artistica, am realizat ca trebuie sa detin „tot pachetul”, iar stilul face parte din acesta. Este important sa ai o anumita imagine coerenta, care sa fie ca un mesaj catre publicul tau, sa te pui in valoare si prin ceea ce alegi sa porti, iar alegerile vestimentare sa nu fie in contradictie cu tine, ci dimpotriva, sa te reprezinte. Sper ca o sa ma descurc bine, imi place sa invat, sa incerc lucruri noi”. a declarat Olga.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Bravo, ai stil! Celebrities (•bravoaistil)

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Bravo, ai stil! Celebrities (•bravoaistil)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1413 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007064 (s)