News Flash:

Maurice Munteanu a luat-o pe urmele Ralucai Badulescu. Juratul de la Kanal D a slabit enorm

10 Noiembrie 2021
421 Vizualizari | 0 Comentarii
Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a trecut la o varianta mult mai buna. Juratul Bravo, ai stil! a scapat de kilogramele in plus si arata mai bine ca niciodata. Mai mult, fanii il considera acum un adevarat exemplu de reusita, putere si motivatie.


Juratul a adoptat un stil de viata sanatos, iar rezultatele se vad. Maurice a slabit enorm si nu are de gand sa se opreasca pana cand nu va ajunge la dimensiunile dorite. Fashion editorul si-a schimbat si look-ul. Maurice a renuntat la barba, iar fanii nu au putut sa nu observe ca arata mult mai tanar asa.


”Semeni cu Poirot!”, ”Mereu adorabil!”, ”Iconic”, ”Ma-sa mare”, ”Tunsoarea asta te-a intinerit cu 10 ani”., au fost doar cateva dintre reactiile fanilor.


Maurice Munteanu a fost invitat acum cateva luni in podcastul HappyFish. Acolo, fashion editorul de la Elle a vorbit despre diverse subiecte, printre care si pasiunea lui pentru moda. Maurice a recunoscut ca, in principiu, nu exista nicio scoala care sa te invete asta, ci ca totul tine de educatia fiecaruia. Fanii lui sunt obisnuiti ca acesta sa posteze pe Instagram doar poze inedite, iar asta se datoreaza apetentei lui pentru lux si lucruri fine.


„Eu nu sunt critic de moda. Pe mine nu ma intereseaza moda. Pe mine ma intereseaza moda intr-un fel pervers. Moda este un instrument care vorbeste concret despre slabiciunile oamenilor. Nu-mi place moda, imi place luxul, dar asta e o diferenta. Imi plac lucrurile care, la un moment dat, vorbesc singure despre ele. Pot analiza greseli, tine de meseria mea. Ma obseda Dior, de exemplu. Eu sunt un cetatean, sunt un om care, atunci cand e intrebat sau nu, spune ce crede.”, a povestit Maurice Munteanu. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006440 (s)