News Flash:

Adriana Trandafir a fost in moarte clinica de ziua ei. Actrita a povestit totul la Asia Express

10 Noiembrie 2021
481 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Trandafir 1

Adriana Trandafir a trait o viata care merita transpusa in scenariu de film. Actrita a avut parte si de momente bune, dar si de momente mai putin bune, la fel ca orice persoana. Adriana a povestit aseara la Asia Expresss una dintre cele mai triste si grele experiente din viata ei si a reusit sa isi emotioneze colegii pana la lacrimi. 

Adriana Trandafir s-a spovedit la Asia Express, iar povestile ei de viata au uimit pe toata lumea. Actrita a trecut printr-un episod trist de moarte clinica si a vorbit pentru prima data despre in fata colegilor din competitie. Multi dintre ei s-au emotionat pana la lacrimi, afland ca Adriana a suferit atat de mult si, mai ales ca are un regret. Adriana nu isi păoate ierta faptul ca nu a onorat o promisiune pe care a facut-o fata de cea care i-a salvat viata in cel mai critic moment.

Actrita a fost ultima care s-a confesat, iar asta a fost o lectie de viata pentru toti ceilalti, inclusiv pentru cei mai tineri pe care i-a sfatuit sa se bucure din plin de viata si de persoanele pe care le au alaturi de ei.

"Intr-un an, de ziua mea, am avut o moarte clinica.(...) A fost un moment foarte greu. M-am desprins din mine si am vazut tot ce s-a intamplat, dar toti avem un inger pazitor. Era de garda o doamna doctor, doamna doctor Petre, care a spus 'E moarta'. M-a declarat moarta si s-a uitat pe fise. A spus: 'Astazi e ziua ei, nu poate sa moara fata asta'. Si atunci a facut tot posibilul din lume, pentru ca am vazut ce a facut pentru mine, dupa ceva timp, m-au readus la viata.", a povestit Adriana Trandafir, la Asia Express.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004734 (s)