News Flash:

Maruta, depasit de sotia lui. Cati bani aduce Andra in casa, in comparatie cu sotul ei

31 Martie 2022
338 Vizualizari | 0 Comentarii
Andra

Andra este una dintre artistele cu state vechi in industria muzicala. De-a lungul timpului, Andra s-a perfectionat pana a ajuns cea mai buna versiune a  sa. Dupa 20 de ani de cariera, sotia lui Maruta a devenit una dintre cele mai bine platite artiste de la noi, dar si una dintre cele mai bogate. Judecand dupa tarifele sale, este foarte posibil ca Andra sa se situeze pe locul doi, sub Delia. 

In urma unei cariere de 20 de ani, a reusit sa stranga o avere considerabila. Concertele, evenimentele si contractele de imagine pe care le-a avut si le are i-au bagat in buzunare sume imense. In plus, Andra lucreaza si in televiziune, fapt care reprezinta o alta sursa de venit. De la „Romanii au Talent”, Andra ar primi lunar 10.000 de euro, iar la „Vocea Romaniei” ar fi primit, in fiecare luna, o suma similara. De asemenea, nici concertele nu sunt de neglijat, caci pentru participarea la un singur eveniment ar incasa in jur de 3.000 de euro. Iar sumele castigate lunar s-ar ridica la 40.000 de euro, scrie Fanatik.

M-am nascut intr-o familie muzicala. In casa noastra mereu a fost deschis un aparat de radio din care rasuna muzica de toate felurile si toti membrii familiei, de la mama si tata pana la ceilalti trei frati ai mei, canta. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca si eu, Andra, mezina familiei, voiam sa fiu inca de mica pe scena, sa interpretez si eu piesele pe care le auzeam prin casa, cantate de ai mei sau de artistii faimosi pe care ii auzeam la radio sau la casetofon.
Cred ca am stiut dintotdeauna ca vreau si pot sa cant. Parintii au observat devreme inclinatia mea catre muzica si m-au incurajat sa-mi urmez visul. Familia mi-a fost alaturi in fiecare pas de-a lungul carierei si asta m-a ajutat. M-am lansat in muzica la 14 ani, asa ca, la varsta la care prietenii mei se jucau pe afara, mergeau pe la petreceri sau in tabere si ieseau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole. Unii ar putea spune ca mi-am sacrificat momente frumoase ale copilariei, eu simt altfel insa. Munca de atunci m-a facut sa fiu Andra cea de azi', spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008375 (s)