News Flash:

Antonia, un nou scandal? Iubita lui Velea nu s-a mai abtinut si a rabufnit. ”Daca ma cobor la mintea ta... ”

7 Septembrie 2021
509 Vizualizari | 0 Comentarii
Antonia

In ultima perioada, Alex si Antonia sunt aproape nelipsiti din lumea scandalurilor. Dupa episodul cu Francesca, tanara care i-a acuzat de violenta verbala si hartuire, se pare ca Antonia nu si-a invatat lectia si continua sa transmita mesaje dure, cu subinteles pe Instagram pentru toti cei care o supara.

Antonia a inceput sa fie din ce in ce mai vocala pe Instagram si nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, fara sa se gandeasca la consecinte. Sotia lui Velea pare ca este din ce in ce mai indignata pe cei din jur si, fata de sotul ei care a vorbit mereu cu subiect si predicat, Anto prefera sa arunce cu vorbe dure, dar fara sa spuna cui ii este destinat mesajul. Asta s-a intamplat si acum, cand sotia lui Velea nu a mai tinut cont de nimic si nu s-a ferit sa spuna ce are pe suflet. Se pare ca Antonia este foarte deranjata de un alt personaj monden de la noi, dar pana cand ii va dezvalui identitatea, artista s-a multumit sa ii transmita doar un simplu mesaj.

”Daca live nu ti-as permite sa-mi zici unele lucruri, fii convins ca nici online nu o voi face. Vei primi ignore total. Daca ma cobor la mintea cuiva, e vina mea. Nu poti controla toti balanii, dar reactiile personale iti apartin 100%. Stiu ca exista toti ciudatii si prostii pe lumea asta, chiar nu sunt pornit sa ii cunosc pe toti individual si sa aflu de existenta lor. Ma intereseaza intentia din spatele interactiunii, nu cuvintele in sine. Contribui cu ceva pozitiv sau macar neutru la existenta mea? Bun, ma bucur sa interactionam. Contribui cu negativism, ignoranta si vrei sa profiti in vreun fel de pe urma mea? Ai cartonas rosu”, a scris Antonia pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1315 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005864 (s)