News Flash:

Dani Otil si Gabriela Prisacariu, primele probleme inainte de a deveni parinti. ”Traiesc o drama in prag de nastere a copilului”

7 Septembrie 2021
511 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani si Gabriela

Dani Otil si iubita lui, Gabriela mai au putin si isi vor intalni pentru prima data bebelusul. Emotiile sunt la cote maxime si, cum nimeni nu te pregateste niciodata pentru viata de parinte, cei doi deja se confrunta cu primele drame din viata de parinte, iar Dani nu s-a ferit sa nu le afirme in direct in emisiunea pe care o prezinta alaturi de fostul iubit al Lidiei Buble.

Dani si Gabriela se pregatesc de cel mai intens rol din viata lor, acela de parinte. Cei doi nu si-au agasat fanii cu postari, dar Gabriela a simtit nevpie din cand in cand sa vorbeasca pe Instagram cu comunitatea de mamici despre anumite probleme pe care le intampini atunci cand in viata ta apare un bebelus. Chiar daca este pe ultima suta de metri si poate naste din clipa in clipa, sotia lui Dani este foarte relaxata si, unde mai pui ca arata si demential. In timp ce Gabi nu are nici cel mai mic stres, Dani deja trece printr-o adevarat drama si a povestit liber despre asta cu cei care il urmaresc in fiecare dimineata la ”Neatza”.

”Dragii mei, traiesc o drama in prag de nastere a copilului. Trebui sa va marturisesc ca jumatate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hartie pentru copil... copilul nu are nume deocamdata, il cheama ”Carcel”, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este si prieten, a scris in druptul numelui pe fise, copilul fara nume, caci a zis ca nu poate, nu se cade sa scrie ”Carcel”. Dar jumatate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii si rudele mele cainilor lor. Ca nu le mai zice acum la caine Labus, Rex sau Lesi, acum le zice Arthur, nu mai poti…”, a spus Dani Otil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005770 (s)