News Flash:

Mario Fresh, prima parere despre Antonia. Ce crede despre ea dupa scandalul cu Velea? „A fost ca o... ”

19 Noiembrie 2021
469 Vizualizari | 0 Comentarii
Mario Fresh

Fanii nu au trecut peste episodul in care Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh si cu Lino Golden. Artistii aveau atatea in comun, iar dupa marele scandal, Mario a ramas cu cateva lucruri pe care nu le poate sterge pur si simplu cu buretele. Pe langa tatuajul pe care l-a facut pentru Velea, Mario are si un respect profund pentru Antonia pe care o considera ca mama ei.

”Este un tatuaj foarte important. Este o perioada care din pacate s-a sfarsit in viata mea, dar ma reprezinta in continuare. De cand sunt mic am fost crescut ca un Golden Boy si de asta nu va disparea niciodata de pe mana mea.”, a spus Mario in vlogul de pe Youtube.
Mario a fost invitatul lui Marius Manole si a vorbit despre momentul in care Alexia l-a prezentat parintilor ei: “Am tremurat vreo jumatate de an. Nu mi-a fost frica de Andreea cat m-a fost frica de domnul Alex. Probabil au crezut ca e o joaca la inceput… si au trecut 5 ani”.

Tot in aceasta editie, Mario a povestit cum gestioneaza criticile si comentariile rautacioase, dar si de ce si-ar fi dorit sa devina pilot de curse daca nu ar fi avut talent la muzica. Intrebat pe cine ar alege dintre Alina Eremia, Ruby si Antonia, daca Alexia nu ar fi existat in viata lui, Mario raspunde cu onestitate: “Antonia a fost ca o mama pentru mine”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1341 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010706 (s)